Megane Host Club írta: Redmido
[ - ]
Tartalom:

Sokaknak ismerős lehet az Ouran Highshcool Host Club című anime, de ha mégsem, a történet úgy is olvasható. Novelláim ennek a sorozatnak az átiratai, ahol mindössze egy a lényeg: telve legyen Megane bishikkel - vagyis szexi szemüveges srácokkal!

rn

Ootori Kyouya, amikor éppen nem animékben szerepel, egy, a leghíresebb színészi munkájához kapcsolódó szervezet vezetője. Az egyik animestúdió kérésére létrehozott egy, az Ouran Highschool Host Club által megismert társulathoz hasonlót, amelynek elsődleges feladata, hogy azoknak az otaku lányoknak (és fiúknak) az igényeit szolgálják ki, akik oda vannak a megane bishikért. Hőseink a történet kezdetén éppen egy club gyűlésen vesznek részt, amelyen a Karácsonyi rendezvényüket szeretnék megszervezni. 

rn

Minden szereplő híresebb, vagy kevésbé híresebb színész, főképp neves, vagy kevésbé neves animékből, akik a szerepük szerint, vagy éppen a \"való életben\", de szemüveget viselnek. 

rn

~*~

rn

Ezek a történetek egy barátnőmnek, Dórinak íródtak, így hát érhető a szereplőválogatásom. Minden karakter az ő kedvencei közé tartozik. 

rn

DE, ha esetleg valakinek megtetszene a Megane Host Club munkássága, megrendelheti a szereplőket, egyenként, esetleg csoportosan! :D Ezt úgy értem, hogy ha úgy van, szívesen írok a sorozathoz újabb darabokat, amennyiben valaki szeretne saját összeállítást a saját karakteréhez, esetleg már létező szereplőhöz (akit én is ismerek, vagy jól be tud mutatni, hogy írjak róla). 

rn

 Irasshaimase Goshujin-sama! ^^


Kategória: Film/Könyv > Harry Potter, Anime > Free!, Anime > Kuroko no Basuke, Anime > D.Gray man, Anime > Kuroshitsuji, Anime > Naruto, Anime > Bleach
Szereplők: Aizen Souske, Claude Faustus, Komui Lee, Lau, Midorima Shintarou, Percy Weasley, Ryugazaki Rei, Saját/más Szereplő, Subaku no Gaara, Szayel Apollo Granz, Uryuu Ishida, William T. Spears
Műfaj: AU, Crossover, Humor, Novella, Shounen-ai
Fő sorozat: Nincs
Történet: 2
Sorozat típusa: Saját

Tartalom:

A Megane Host Club egy stúdió kérése megalakult csoport híres anime-színészekből. Kérésre és a költségvetésük növelésére egy Karácsonyi rendezvényen szeretnének megjelenni a szemüveges bishikért rajongó otaku lányok (és fiúk) legnagyobb örömére. Egy közös gyűlésen azon ötletelnek, mit csinálhatnának ezen a rendezvényen. 


Kategória: Anime, Anime > Free!, Film/Könyv > Harry Potter, Anime > Kuroko no Basuke, Anime > D.Gray man, Anime > Kuroshitsuji, Anime > Naruto, Anime > Bleach Szereplők: Aizen Souske, Claude Faustus, Komui Lee, Lau, Percy Weasley, Ryugazaki Rei, Subaku no Gaara, Szayel Apollo Granz, Uryuu Ishida, William T. Spears
Műfaj: AU, Crossover, Humor, Shounen-ai
Sorozat: Megane Host Club
Fejezet: 1 Tartalomjegyzék
Befejezett: Igen Szavak száma: 3797 Megtekintve: 608
Beküldve: 2014.01.07 Frissítve: 2014.01.07 [Jelentés írása]
Tartalom:

A Megane Host Club egy stúdió kérése megalakult csoport híres anime-színészekből. Kérésre egy szemüveges bishikért rajongó lány, Reiko (OC) születésnapján jelenik meg a club három tagja. Egy közös gyűlésen erre az eseményre készülnek.


Kategória: Anime, Anime > Free!, Anime > Kuroko no Basuke, Anime > Bleach Szereplők: Midorima Shintarou, Ryugazaki Rei, Uryuu Ishida
Műfaj: AU, Crossover, Humor
Sorozat: Megane Host Club
Fejezet: 1 Tartalomjegyzék
Befejezett: Igen Szavak száma: 1105 Megtekintve: 460
Beküldve: 2014.01.07 Frissítve: 2014.01.07 [Jelentés írása]