[Kritika - 58] starstarstarstarstarNyomtató
JellemzőkTartalom:

Mit tennél, ha össze lennél zárva három órára és kilenc percre a legnagyobb riválisoddal?

Egy újabb ostoba küldetés, a feladó természetesen Komui Lee, a címzettek Kanda Yuu és Allen Walker. Tehát újfent jön a szemétkedés, girnyózás, szidalmak és egyéb finomságok.


Korosztály: 18+
Kategória: Anime > D.Gray man Szereplők: Allen Walker, Cross Marian, Kanda Yuu, Komui Lee, Lavi, Lenalee Lee, Tyki Mikk
Műfaj: BL, Dráma, Erotikus, Horror, Romantikus
Kihívás:
Sorozat: Nincs
Fejezet: 18 Befejezett: Nem
Szavak száma: 57728 Megtekintve: 35847
Beküldve: 2011.02.05 Frissítve: 2014.12.08
Megjegyzés a történethez:

Ide is felteszem, remélem tetszeni fog nektek! :)

1. Az első ötvenhét perc... - Terra [Kritika - 25] (2804 words)

Két fejezetes, a második nem tudom mikor jön, pedig már kész van. :) Jó olvasást!

Ui.: A tizenhatos karika csak azért van, nehogy kicsik is olvassák, mert számomra fontos a jó gyerekkor. Amúgy gyenge shounen-ai van benne. :)

2. Továbbiak - Terra [Kritika - 1] (3399 words)

Remélem legalább annyira tetszik majd, mint az első fejezet. (XD) Na nem mintha az tetszett volna bárkinek... ^^ Azért olvassátok, és viduljatok. :D

Owari

3. Négy hónap... - Terra [Kritika - 2] starstarstarstarstar (2839 words)

No lám, úgy néz ki, mégis írtam folytatást. :) Van második fele, nem kell megijedni (már ha valaki erre téved :D). Remélem tetszeni fog, jó olvasást! :)

4. ...s a szenvedések útját megtévők végre békére leltek? - Terra [Kritika - 2] starstarstarstarstar (2412 words)

Sajnálom, azt hittem, már feltöltöttem. :") Ez a fejezet második része, remélem ugyanúgy tetszeni fog, mint az első. A harmadik fejezet meg van írva, csak várok még vele egy kicsit. Szintén két részletben fogjátok kapni. :)

Jó szórakozást!

(A "Vége" ne tévesszen meg, mindig kiírom mindenhová... Rossz szokás, de így legalább ha nincs ihlet, nem feltétlen kell folytatnom... :"D)

5. Reggeli kínok... - Terra [Kritika - 1] (3060 words)

Gyorsabban haladok, mint vártam, így itt a következő fejezet első fele. :) Remélem, mindenki legalább olyan meglepett lesz, mint én, miközben írtam. :D

6. ... és váratlan vallomások - Terra [Kritika - 1] (2303 words)

Itt a folytatás. Bár, ahogy láttam, már nem olyan izgalmas, azért csak tessék. :)

Előzetesként: következőleg újabb három óra és kilenc perc veszi kezdetét... Vajon Allen kibírja ezt az időt "szeretett" mesterével?

Jó olvasást ehhez a fejezethez, következő pár napon belül jön. :)

7. "Egyszer... - Terra [Kritika - 2] (3832 words)

Sziasztok! Újfent egy fejezet, bár itt már rég frissítettem, remélem, azért tetszeni fog. :)

Míg az előzőekben meglehetősen gyenge fejlemények voltak, addig a másik oldalon elharapóznak a dolgot, melyek mind Allen rovására mennek. Vajon kibírja végül...? 

Most nagyobb részt Allen szemszögéből íródott, s majd lesz mindegyik főszereplőjéből is a későbbiekben, remélem, ez nem zavar majd senkit.

Jó szórakozást! :)

Figyelmeztetés: ebben a két fejezetben történnek a kisebbek számára talán durva dolgok, így, aki nem bírja elviselni a kínzás(ok) olvasását, az kérem hagyja abba a nézelődést! A 16-os karika ez esetben nem véletlenül van kint, bár szerintem, ez még mindig nem a világvége...

8. ...minden cél nélkül át akarok sétálni a városon." - Allen Walker - Terra [Kritika - 2] starstarstarstarstar (2828 words)

Helló!

Még egy fejezet, a következő... fogalmam sincs, mikor jön, de igyekszem. :)

Kínzás lelhető fel itt is, remélem ez nem ijeszti el az olvasókat. Bármi észrevétel, óhaj, sóhaj van, írjatok bátran. :)

Ui.: imádom Crosst, félre értés ne essék. :D

9. Ajtók, melyek mögött titkok lapulnak,... - Terra [Kritika - 2] (2546 words)

Hát sok-sok kihagyás után megint folytattam, remélem elnyeri mindenki tetszését. Ha nem, akkor... ez van. :)

Figyelmeztetés: a történetben megint előkerül a kínzás - bár inkább lelki, mintsem testi eredetű -, valamint előfordulhat, hogy a karakterek OOC-k lettek, amiért bocsánat.

Ui.: ez az ötödik fejezet valójában, annak is csak az első (nagyon rövid) fele, ami kicsivel több, mint négy oldal, a második fele, viszont már tíz. Sajnos nem tudtam másképp szétszedni, azért reménykedem benne, hogy olvasható. Jó szórakozást kívánok! :)

10. ... sarkok, melyekben az árnyékok falják egymást,... - Terra [Kritika - 3] (5181 words)

Íme a tizedik fejezet, vagyis az ötödik második fele. ^^ Ajánlom Evelynnek, aki olyan türelmesen elemezgette a történetet, és buzdított arra, hogy még tovább írjak. :)

Továbbá: köszönet Sarah-nak és Lionnak. Előbbinek azért, mert szintén buzdított és elhalmozott ötletekkel, utóbbinak azért, mert dettó buzdított, lektorált, és nagyon kedves volt. Köszönet mindnyájuknak! :D

Ui.: címük csak később lesz a fejezeteknek. Bármi óhaj, sóhaj, kérés, kérdés, észrevétel van, írjon bárki nyugodtan, nem harapok - annyira... :)

Figyelmeztetés: lelki terror található a fejezetben, egyéb csúnya dolgok, tehát kicsik szaladjanak ki a szobából. (Igen, célzás akart lenni. :D)

Jó szórakozást kívánok!

 

Az emberek nem tudnak titkot tartani. A szemükből, a szavaikból, minden rezdülésükből, a pórusaikból szivárog szörnyű titkuk. Csak idő kérdése, hogy kiderüljön minden.

Sigmund Freud c. film

11. ... s egy félhomályos szoba, mit megszállt a békesség - Terra [Kritika - 3] starstarstarstarstar (1863 words)

Különkiadás: Féltve őrzött emlék

Ez egy extra rész lenne, ami csakúgy kipattant a fejemből, gondoltam, miért ne írnám bele a történetbe? :)

Információk: 

Időpont: negyedik fejezet előtt (szám szerint hetedik fejezet); Cross még nincs a színen

Helyszín: Fekete Rend európai részlegének régi főhadiszállása

Jelleg: különkiadás

Ui.: több különkiadás várható, már ha a történet egy darabig még folytatódik, de előre figyelmeztetnék mindenkit: az extra fejezet össze-vissza várhatóak, és nem befolyásolják a cselekményt, maximum egy-két visszaemlékezés erejéig, de a szereplőket és azok életét nem érinti. Ezek a részek nem külön-külön értendők, hanem egy amolyan mellékszála a történetnek. Remélem, tetszeni fog! :)

12. Amikor a test nem bírja el a lélek súlyát... - Terra [Kritika - 4] starstarstarstarstar (3176 words)

Eredetileg a hatodik első része, szám szerint a tizenkettedik fejezet. :)

Szintén trilógia lesz, mert túl nagy a fantáziám és nem bírok magammal... Igyekszem a folytatással, a második és harmadik rész hamarosan várható.

Előzetes: A. & K. megint küldetésen, ezúttal minden fagyos és vizes... de Velence attól még szép. :)

Remélem, tetszeni fog - jó szórakozást!

13. ... s amikor a lélek felszabadul a test béklyójából. - Terra [Kritika - 0] (3814 words)

Hat hónap után lecserélem azt a borzalmas fejezetet az újraírtra. A csere oka: utáltam! Szerintem összecsapott, nyögve-nyelős lett az egész, nem arra ment a történet szála, amerre kellett volna, ráadásul inkább csak kérésre készült, mintsem tényleg szívvel-lélekkel. (Ezzel persze nem akarom lehúzni a kérés fontosságát, de amit nem én, teljes szívből csináltam, azt kérem, nem is én csináltam, nem?)

Szóval némi stílusváltás, magánéleti baromságok után jelentkezem az új tizenharmadik fejezettel, remélem, tetszeni fog. :)

Am. Kedvenc fejezetem. :D

Köszönet Uadzsetnek, Charitynek, Lionnak (nevek kiejtésében sosem voltam jó, így a toldalékok furák lehetnek, ha nem úgy ejtik eredetileg, ahogy én, ezért bocsánat  ^^"), az egyre furcsább DGM fejezeteknek, a Dogsnak, amit mindenkinek ajánlok, valamint a Narutónak és Fairy Tailnek, amik hetente szórakoztattak. Köszönöm az Oscar-díjat. :'D

14. Félidő arra... - Terra [Kritika - 0] (4650 words)

Figyelem! Csúnya dolgok történnek itten, a következőkben pedig lelki-csúnyaságok, amit már nem ajánlok kicsiknek. :)

Jó olvasást!

15. ... hogy valami még inkább... - Terra [Kritika - 2] (2676 words)

Sziasztok!

Sajnálom, hogy ennyi kiesés után csak most folytattam, de... írói-zárlat, családi gondok, stb... 

Lényeg, ami a lényeg, itt a következő fejezet, remélem, elnyeri tetszéseteket! :)

Figyelmeztetés! A történetben undorító dolgok következnek, leginkább horror, st. Aki nem bírja, ne olvassa, a vége már izgalmasabb. :D

Hálás köszönet Lionnak a lektorálásért! :)

16. ... kibontakozzon - Terra [Kritika - 1] (4244 words)

Kész lettem! Ollállá, ezt is megértem. :D

Nem tudom, mit írhatnék... Nos, talán azt, hogy ez bizony egy mérföldkő a történet szempontjából. Köszönöm Lionnak a lektorálást, valamint mindenkinek a támogatást és kedvességet, aki olvassa! (evelynnek külön sok sikert kívánok!) 

Kellemes olvasást!

Ui.: amikor Laviék az utolsó résznél beszélnek még, ott arra értik ezt a dolgot a személy körül, hogy a Rendben és szerte Európa a DGM világában angolul beszélnek a legtöbb helyen, amelynél meg lehet állapítani, hogyha valakiről beszélnek, akkor nőről vagy férfiról van-e szó (He/She), míg magyarban ez nem egyértelmű. Ennyi lenne. :) 

17. Bujdosó emlékek... - Terra [Kritika - 1] (3030 words)

Jó estét, minden kedves idetévedőnek!

Ígértem a folytatást, és örülök, hogy nem szegtem meg :) Köszönöm mindenkinek, aki kitartott anno, remélem, hogy még mindig lesz érdeklődő a történetre, és azoknak tetszeni is fog az új fejezet.

Tartalom: átváltunk egyik főszereplőről a másikra, kicsit belemélyedünk a múltba, és persze utalások az első két fejezetre (amik 2011-ben keltek, úgyhogy nekem is utána kellett néznem :D).

Figyelmeztetés: ez a történet eredetileg 16-os karikát kapott, aztán itt módosítva lett 18-ra. (Érthető, mivel kínzás, vérfolydogálás ésígytovább után kissé nehéz beadagolni a fiatalságnak, hogy ez nekik való...) Azonban tartom magam ahhoz, hogy nem szeretnék PWP-t, vagy részletekbe menő yaoit. Ergo a fejezetben egyetlen kifejezés található, amit ide nem használnék (de hátha még belefér), ettől függetlenül a szexuális tartalom leírása - úgy vélem, egy ilyen történetnél - virágnyelven íródott.

Lényeg, hogyha a lelkizős részét meg akarja valaki ismerni, nos, most szükséges volt némi leírás, némi OOC (remélem, a cselekményekhez képest nem lett sok).

Kellemes olvasást! :)

18. ..., romlott-szép pillanatok - Terra [Kritika - 1] (3071 words)

Evelynnek szeretném ajánlani ezt a fejezetet, mert imádom a pszihoanalíziseit. :D

Ez volt az a fejezet, ami flottul kész volt már akkor, mikor a párja felkerült, egyszerűen nem éreztem elég jónak. Nyelvezetileg elment, átnéztem a helyesírást többször is (attól még lehet benne hiba, bocsánat), ám nehezen akaródzott megírni ezt a fordulatot. A történet innentől a lejtőn halad, hogy elérje a végkifejletet - ami azt jelenti, hogy már nincs sok hátra :)

Remélem, tetszeni fog, kellemes olvasást kívánok mindenkinek!