[Kritika - 7] Nyomtató
Tartalom:


    Adott egy fiatal lány, aki barátokra és szerelemre vágyik, miközben az iskolájában kiközösítik és megvetik, ebben komoly szerepet játszik, hogy természetes rózsaszín hajkoronával áldotta meg a sors, és nem is hétköznapi teremtés, a titkát pedig nem oszthatja meg a körülötte élőkkel. Eközben fivére az egyik legnépszerűbb tanuló ugyanabban az iskolában, holott ő is különleges. Vajon mi lehet a különbség a két testvér között? Miért népszerű az egyik és miért érzi jelentéktelennek magát a másik?
    Haruno Sakura és fivére, Deidara

    És a fiú. Egy négytagú társaság egyik tagja, aki hosszú évekkel ezelőtt elhagyta szülőföldjét, elment, amikor az ég elvette tőle szerelmét. Bartaival bejárták már szinte az egész világot, ám egy nap hirtelen úgy dönt, hazatér. Mi várja őt ott? Egyáltalán miért akar visszatérni, hiszen a sebek még nem gyógyultak be, talán nem is fognak soha.
    Uchiha Sasuke

    Ugyanakkor a fiatal fiú elhatározása egész lavinát indít el, olyanok is felkeresik az eddig békés kisvárost, akik azelőtt messze elkerülték. Most mindenki visszatér, mindenki a fiút akarja, postosabban: azt, amit rejteget, amiért gyaníthatóan visszament. De mi olyasmi lehet a birtokában, melyért ölni is érdemes?
    ???

    Egy fordulatokkal, érzelmekkel átszőtt, szívmelengető, mégis izgalmas történet egy halott szerelmét gyászoló fiúról, aki hadban áll a világgal, és a lányról, aki talán képes lehet, megmenteni a szívét.
    Mindez megszámlálhatatlan szereplővel, egy elit iskola mindennapi – népszerűségi – problémáival, némi misztikummal, színesítve néhány mesével, legendával, elfeledett történettel a középkori Japánból. A helyszín pedig: Japán. Pontosabban egy alig húszezer lelket számláló kisváros, délnyugatra Tokiótól.
    KonohaKorosztály: 18+
Kategória: Anime > Naruto, Anime > Inuyasha Szereplők: Akamaru, Akatsuki, Deidara, Haruno Sakura, Hatake Kakashi, Hoshigaki Kisame, Hyuuga Neji, Inuzuka Kiba, Orochimaru, Subaku no Gaara, Uchiha Itachi, Uchiha Sasuke, Uzumaki Naruto, Yakushi Kabuto, Yamanaka Ino
Műfaj: Dráma, Erotikus, Fantasy, Humor, Kaland, Mítosz, Regény, Romantikus
Kihívás:
Sorozat: Nincs
Fejezet: 11 Befejezett: Nem
Szavak száma: 58011 Megtekintve: 11601
Beküldve: 2012.04.15 Frissítve: 2014.04.09
Megjegyzés a történethez:


    Egy a Naruto szereplőivel készült alkotás, melyet némileg átsző az InuYasha féle misztikus szellemvilág, de aki nem járatos egyik történetben sem annak is nyugodt szívvel ajánlom, hiszen előismeret nélkül is érthető, olvasható romantikus történetről van szó. A sztoriban nincsenek az eredeti mangákra/animékre mutató utalások, és teljesen mértékben a modernkorban játszódik.

    A párosok egyelőre maradjanak titokban, bár hamar kiderül, ki-kivel szimpatizál, ugyanakkor a tőlem megszokott fordulatokra itt is lehet számítani, igyekszem nem egy mézes-mázos, csöpögős szerelmi történettel előállni, melyben a főhősnek egyéb gondja sincs, mint, hogy kit és mikor fektessen le, vagy, akinek ötvenegynéhány fejezeten keresztül – telenovellákat meghazudtolóan – kell bizonygatnia, hogy márpedig igenis szereti azt a lányt, aki a végén majd valamikor igent fog mondani neki.
    (Ezzel az utolsó megjegyzéssel nem szándékoztam megbántani senkit, de ha valakit mégis sikerült, tőle elnézést kérek!)

    Szóval, remélem, szerzek néhány kellemes percet mindenkinek, aki erre téved és beleolvas az irományomba!

    U.i.: Senkit ne riasszon el a szellemvilág :)

Jó szórakozást!
by tayababa


Képek :)1. Prológus - tayababa [Kritika - 6] (4544 words)


Megismerkedhetünk Konoha rövid történetével, néhány érdekesség is kiderül a városról, a lakóiról, és persze az egyik főszereplőről, Sakuráról, aki saját szemszögéből kezdi el mesélni a történetet.


2. A dolgok mozgásba lendülnek - tayababa [Kritika - 0] (5468 words)


Naruto bemutatja nekünk a barátait, mesél egy kicsit a múltról, nagy vonalakban a találkozásukról, közben Sasuke hirtelen döntésre szánja el magát, mit be is jelent. És persze megjelennek a rosszfiúk is, akik persze mind azt akarják :D


3. Hazatérés - tayababa [Kritika - 0] (4880 words)


Ebből a fejezetből többek közt kiderül, hogy kicsoda Konoha nemrég beiktatott polgármestere, milyen a városka, mit csinál ott Hatake Kakashi. Egy magánrepülő készül landolni Konoha egyetlen légi kikötőjében, és bepillantást nyerhetünk Sasuke féltve őrzött emlékeibe is.

4. Találkozás - tayababa [Kritika - 0] (5203 words)


Azt hiszem, a cím magáért beszél :)
Konohának van egy csodálatos parkja, ahová a fiatalok reggelente futni járnak – meg más egyebet csinálni, de egyelőre maradjunk a korai kelésnél és az egészségre jó hatással lévő kocogásnál –, így tesz Sakura is, aki korareggeli edzésének útvonalául egy az erdő mellett elhaladó ösvényt választ. És hogy mi történik? Ebből a fejezetből kiderül :D Ráadásul még Ino barátnőit is megismerhetjük közben, akik mind-mind ismerősek lehetnek már a Naruto Shippuuden-ből :D
Képek a fejezet végén!

5. Új arcok - tayababa [Kritika - 0] (5785 words)


Új fejezetet hoztam nektek :D – Ideje volt már, igaz?

Kezdésnek Kiba mesél el egy rég’ elfeledett történetet egy érdekes, ám annál kevésbé örömteli találkozásról, míg barátjára vár, hogy elindulhassanak végre.
Aztán Sakurán a sor. Bepillanthatunk a lány dolgos hétköznapjainak egyikébe, megtudhatjuk, mi mindent kell kiállnia nap, nap után, míg a cukrászdában tesz-vesz.
Végül végre – vagy épp nem végre – megismerkedhetünk Deidarával és az ő világnézetével. Megtudhatjuk, mit gondol többek közt húgáról, néhány lányról, vagy éppen az Akatsuki vezető egyéniségeiről; úgy általában az életről.


6. Vihar - tayababa [Kritika - 0] (5531 words)


A sok-sok-sok-nagyon sok napnyi késés után – nem is hiszitek, mennyire szégyellem magam –, végre új fejezetet hoztam nektek, remélem, tetszeni fog!

Az előző ugye ott ért véget – ha még emlékszik rá valaki –, hogy váratlanul hatalmas vihar ijesztett rá Konoha városának polgáraira. Na, most kiderül, miféle erők is állnak ennek hátterében. A végén pedig Sasuke érdekes társalgásának lehetünk tanúi, mit egy réges-régi ismerőssel folytat. Na, vajon ki lehet ő, akivel még a mindig hallgatag, rémes modorú démon is szóba áll?

Jó szórakozást! :)


7. Egy percre még… - tayababa [Kritika - 0] (5717 words)


Íme, az új fejezet!
Sasuke elhatározza magát, azonban mielőtt még bármit is tenne, hagyja, hogy elméje egy percre visszasüllyedjen emlékeibe.
Később pedig Ino és a lányok is feltűnnek egy rövid jelenet erejéig.


Lektorálta: Dzsudy
    Köszönöm, hogy vállaltad :)

Jó szórakozást kívánok!


8. Uchiha Sasuke (part I) - tayababa [Kritika - 0] (4937 words)


    Sziasztok!
    
Újra itt vagyok! Nem tűntem el, és nem, nem hagytam fel a sztorival sem, csak jó ideig nem igazán tudtam, hogyan is folytassam a felénél abbamaradt fejezetet – aztán meg a napirendem lett borzalmasan tele, egy kicsit el is ment a kedvem az írástól. De végül mégis kikerekedett, olyannyira, hogy ez egy előreláthatóan háromrészes fejezet első darabja, és már feltöltésre készen áll a második is – csak, hogy mondjak valami jó hírt is. De előbb megvárom, hogy ezt elolvassátok :)
    Remélem, tetszeni fog!

    A fejezet címe – roppant kreatív módon, és ideértve mindhárom részt: Uchiha Sasuke. Ennek első darabját hoztam most nektek, melyben megjelenik Sakura, Deidara, Hidan, akit sokan kérdeztetek már, és persze Sasuke is.

    Lektorálta: Dzsudy

    Jó szórakozást kívánok a fejezethez! És ne felejtsetek el kritizálni :)


9. Uchiha Sasuke (part II) - tayababa [Kritika - 0] (5132 words)


    Sziasztok!
    
Elhoztam nektek az Uchiha Sasuke című fejezet második részét :)
    Sasuke tovább sétálgat Konoha utcáin, miközben azt is megtudja, mit gondolnak róla a város lakói, közben pedig összetalálkozik egy csinos, fiatal, és ambiciózus lánnyal is. És végre Sakura is felbukkan!
    Újképek a galériában!

    Átnézte: Dzsudy

    Jó szórakozást!


10. Uchiha Sasuke (part III) - tayababa [Kritika - 0] (5364 words)


Sziasztok!
Nagyon, nagyon, nagyon – és plusz-mínusz egy nagyon – hosszú kihagyás után végre újra itt vagyok, új fejezettel jelentkezem, melynek címe: Uchiha Sasuke (part III).

Kis ízelítő a fejezetből: Ino és a barátnői „jót” akarnak Sakurának, legalábbis állításuk szerint; Sakura szíve majdnem megáll, amikor a csendes, jóképű idegen megszólítja; továbbá kiderül az is, miért kényszerültek a szellemek a sötétségbe; valamint azt, mivel foglalkozik Ino édesanyja.
Remélem, tetszeni fog!

Átnézte: Dzsudy

Jó szórakozást kívánok!


11. Uchiha Sasuke (part IV) - tayababa [Kritika - 1] (5450 words)


Sziasztok!
Ahogy ígértem, itt a folytatás! Virágokkal, bosszús szellemekkel, egy dühös kiabálóval, és egy félénk Sakurával, aki olyat mond, amit nem kéne.

Jó szórakozást hozzá!