[Kritika - 23] starstarstarstarstarNyomtató
Tartalom:

A szerelem akkor kezdődik, mikor bármit megteszel a másikért, és ha eléri azt, amire vágyik, akkor az téged is boldoggá tesz. A gyűlölet pedig akkor, ha már magadat utálod mindazért, mikor végre rájössz, hogy ő bármit megtehet veled viszonzatlanul, és persze meg is teszi anélkül, hogy te azt akarnád.

Főszerepben: Itachi, Sasuke és Naruto.

Komoly történet, nem kisgyerekeknek!


Korosztály: 18+
Kategória: Anime, Anime > Naruto Szereplők: Uchiha Fugaku, Uchiha Itachi, Uchiha Mikoto, Uchiha Sasuke, Uzumaki Kushina, Uzumaki Naruto
Műfaj: BL, Erotikus, Fantasy, Lemon, Misztikus, OOC, Pornó, Romantikus, Shounen-ai
Kihívás:
Sorozat: Nincs
Fejezet: 6 Befejezett: Nem
Szavak száma: 20557 Megtekintve: 11792
Beküldve: 2012.08.15 Frissítve: 2014.08.03
Megjegyzés a történethez:

YAOI

1. A szerelem vak - Annabell [Kritika - 10] starstarstarstarstar (3458 words)

Naruto egész életében fut egy olyan szerelem után, ami csak az ő szívében gyúlt, a másikéban nem. Vajon viszonzásra lel?

2. Az előléptetés - Annabell [Kritika - 3] starstarstarstarstar (3832 words)

Tudom, hogy megvárattalak titeket a folytatással, de mint annyi embernek, nekem is rengeteg problémám volt, de igyekszek többet írni. Remélem tetszeni fog nektek ez a fejezet és meg is lep titeket egy kicsit :) Jó olvasást!

3. Meglepetések - Annabell [Kritika - 1] starstarstarstarstar (3278 words)

Sziasztok. A cím, csak egy kicsit azonosul ezzel a résszel. Sajnálom a sok időt, amit a fejezetbe öltem, de nagyon élvezem az írást és újra megtalált :) A saját magam történetének az ellenőrzése tart sokáig, mert gyűlölöm csinálni :S Remélem a következő gyorsabb lesz. Ez a rész kicsit nyugisabb :)

4. Lebukás - Annabell [Kritika - 5] starstarstarstarstar (2760 words)

Sziasztok!

Nehezen született meg, de végre itt van. Nem tűntem el, csak sok a meló, és élem a háziasszonyok és az állandóan (éjjel-nappal) dolgozó nők életét. Bár megfizetnék :(

5. Elvesztett csata - Annabell [Kritika - 2] starstarstarstarstar (2957 words)

Ezt a részt evelynnek köszönjétek, aki a kritikájával felnyitotta a szemem. A kérdéseinek köszönhetően alkottam meg ezt a részt, hogy mindenki megértse a miérteket. Ez egy gondolkozós, fejtegetős fejezet, sajnos erotika nélküli, de legalább, remélem nem maradnak megválaszolatlan kérdések. Evelyn kérdései legalább biztos válaszra találnak, ugyanis mindegyikre választ adtam a történetben. A kritikája alapján lett megszerkesztve. Köszönöm még egyszer neki. Szeretem az építő jellegű véleményeket ;).

6. Naruto reggele - Annabell [Kritika - 2] (4272 words)

Sziasztok! Régen jelentkeztem, de a suli, a meló, a háziasszony szerep, és az írás kicsit nehéz így együtt, de remélem, ez a rész kárpótol mindenkit. Sok szex és sok érdekesség. Végre megint van ihletem, igyekszem már többet írni. Kellemes időtöltést!