[Kritika - 1] starstarstarstarstarNyomtató
Tartalom:

Régi írás 2007 nyaráról. Harry/Hermione párosítás. A novella Tündibogyó: Im memoriam - Én így búcsúzom... c. novellájának elolvasása után íródott. Nagyon megrázott a hír, mikor megtudtam, hogy egyik írótársunk Gwendolinn elhunyt, és ezt a novellát hozta ki belőlem. A történet: Hermione rákban meghal. Harry emlékezik meg róla, ebben a novallában. Én pedig ezzel az írással állítok emléket Gwendolinnek. Nyugodj békében!


Korosztály: 12+
Kategória: Film/Könyv, Film/Könyv > Harry Potter Szereplők: Harry Potter, Hermione Granger
Műfaj: Dráma, Novella
Kihívás:
Sorozat: Nincs
Fejezet: 1 Befejezett: Igen
Szavak száma: 1702 Megtekintve: 322
Beküldve: 2013.08.01 Frissítve: 2013.08.01
Megjegyzés a történethez:

Cím: Üresség
Korhatár: 12
Páros: Harry/Hermione
Kikötés: Minden jog J. K. Rowlingot és az általa meghatalmazott társaságokat illeti. Nekem semmilyen anyagi hasznom nem származik a történet felhasználásából.
Tartalom: Régi írás 2007 nyaráról. Harry/Hermione párosítás. A novella Tündibogyó: Im memoriam - Én így búcsúzom... c. novellájának elolvasása után íródott. Nagyon megrázott a hír, mikor megtudtam, hogy egyik írótársunk Gwendolinn elhunyt, és ezt a novellát hozta ki belőlem.
A történet: Hermione rákban meghal. Harry emlékezik meg róla, ebben a novallában. Én pedig ezzel az írással állítok emléket Gwendolinnek. Nyugodj békében!

1. Üresség - Luthien Lovemagic [Kritika - 1] starstarstarstarstar (1702 words)