[Kritika - 0] Nyomtató
Tartalom:

Egy tíz éves kislány. Ha távolról nézed, aranyos és ártatlan - viszont, ha közelről nézed pillanatokon belül képes meggyilkolni. Minden falusi fél tőle. Senki sem akar vele kapcsolatba kerülni. Hogy miért? Az énje miatt. Az ő legfőbb fegyvere a manipuláció és a lelki terror. A harc közbeni maga biztossága felboríthatatlannak tűnik. A trükközés a vérében van. Úgy hazudik, hogy fel sem tűnik az áldozatának. Ha azt mondja, hogy az ég zöld és a fű kék, te elhiszed. Ha azt mondja, hogy hiányzik a jobb kezed, te elhiszed. Olyan fiatal, és mégis, olyan rémesen hatalmas erők birtokában van. Viszont min kell majd keresztülmennie, neki, akit az átlátszó szivárvány néven ismernek, hogy elérje a célját?


Korosztály: 16+
Kategória: Anime, Anime > Naruto Szereplők: Hatake Kakashi, Namikaze Minato, Saját/más Szereplő, Sarutobi Asuma, Sarutobi Hizuren, Uchiha Itachi, Yuuhi Kurenai
Műfaj: Akció, Dráma, Kaland, Lemon, OOC, Romantikus, Sötét
Kihívás:
Sorozat: Nincs
Fejezet: 1 Befejezett: Nem
Szavak száma: 1628 Megtekintve: 329
Beküldve: 2015.09.22 Frissítve: 2015.09.22
Megjegyzés a történethez:

A tizenhatos karika nem véletlenül lett kirakva. Talán az elején nem lesz, de a későbbiekben többször is írok majd Lime-t és Lemon-t. A Lemonos részeknél előre kiírom, hogy tizennyolc éven felül javasolt! ;)

Tudni való:

- Sasuke, Sakura és Naruto még nem születtek meg, viszont Itachi már tizenhat éves és az Akatsuki tagja.
- Az Akatsuki már teljes.
- Az Uchiha klán még létezik.
- Az egész Kushina és Minato halála, vagyis a Kyuubi támadása előtt kezdődik.

1. › Az, aki szeret eltöprengeni a semmin ‹ - Shokora [Kritika - 0] (1628 words)