[Kritika - 15] starstarstarstarstarNyomtató
Tartalom:

Hát, ez egy elég rendhagyó történet lesz tőlem, de nagyon remélem, hogy tetszeni fog nektek!

A nagy háborúnak vége, Harry pedig élhetné tovább az életét, mint a többi varázsló. Ám a veszteségek túl nagy súllyal nehezednek a vállára. A három jó barát Dracóval kiegészülve úgy döntenek, hogy visszatérnek a Roxfortba, hogy befejezzék az iskolát. Természetesen ez az év sem telhet el izgalmak nélkül, amit egy bizonyos új sötét varázslatok kivédése tanár hoz magával. Az események sűrűjében Harry és Draco hirtelen lánnyá változik (gender-bender), rég látott szereplők jelennek meg újra, és a veszély is ismét felüti a fejét! Lesz itt romantika, akció és meglepetések dögivel! :) Jó szórakozást!

 

Köszönettel tartozom csomorának, aki volt olyan kedves, és kijavította nekem a hibákat, ezzel lehetővé téve, hogy feltegyem ide a történetem, hogy (remélhetőleg) sokakat szórakoztassak vele!

 

A szerzői jogok mind az írónőt illetik, én csak kölcsönvettem a világot és a szereplőit, és eljátszadoztam velük egy kicsit!


Korosztály: 16+
Kategória: Film/Könyv > Harry Potter Szereplők: Alastor Mordon, Albus Dumbledore, Arthur Weasley, Bill Weasley, Charlie Weasley, Draco Malfoy, Fred Weasley, George Weasley, Ginevra McGalagony, Ginny Weasley, Hagrid, Harry Potter, Hermione Granger, James Potter, Lily Potter, Lucius Malfoy, Más szereplő, Molly Weasley, Neville Longbottom, Nymphadora Tonks, Pansy Parkinson, Percy Weasley, Perselus Piton, Peter Pettigrew, Remus Lupin, Ron Weasley, Saját/más Szereplő, Seamus Finnigan, Sirius Black, Viktor Krum, Voldemort
Műfaj: Akció, AU, Dráma, Humor, Kaland, OOC, Romantikus, Sötét
Kihívás:
Sorozat: Nincs
Fejezet: 15 Befejezett: Nem
Szavak száma: 50848 Megtekintve: 2287
Beküldve: 2016.05.17 Frissítve: 2017.06.03
Megjegyzés a történethez:

Az első fejezetek még egy kicsit sötétek lesznek, de amint kezdenek rendbe jönni a dolgok, ígérem, hogy vidámabb lesz!

Egyébként egy pár kritikát szívesen olvasnék!

1. A házavatás - Liliom-chan [Kritika - 3] starstarstarstarhalf-star (2859 words)

Remélem, tetszeni fog! Rengeteget gondolkoztam rajta, hogy feltöltsem-e, de végül rávettem magam! A Merengőn is fent van, szóval ott is nyugodtan meglátogathatjátok, és hagyhattok egy-egy kritikát! :)

2. Irány Roxfort! - Liliom-chan [Kritika - 2] starstarstarstarstar (2411 words)

Remélem, tetszik! A kritikáknak nagyon örülnék, kíváncsi vagyok a véleményetekre! :)

3. Sötét Varázslatok Kivédése - Liliom-chan [Kritika - 2] starstarstarstarstar (2572 words)

Ismét hatalmas köszönet csomorának!

Ebben a fejezetben kicsit jobban megismerhetjük Harry problémáját, és egy kicsit kiderül az új SVK tanárról is!

Jó szórakozást! :)

4. Álmatlanság - Liliom-chan [Kritika - 1] (2377 words)

Harry nyugtalan, amit a folyosókon való kóborlással próbál enyhíteni. A kis kirándulása során összefut egy bizonyos professzorral, aki még mindig nagyon hasonlít valakire, de Harry egyszerűen képtelen rájönni, hogy kire! Jó szórakozást! :)

5. Gondok - Liliom-chan [Kritika - 1] (2432 words)

Harry önmagát hibáztatja, Droppel professzor vigasztaló üzemmódban, és a legnagyobb kérdés: Hol töltsük a karácsonyt? Jó szórakozást!

6. Meglepetések - Liliom-chan [Kritika - 2] starstarstarstarstar (4605 words)

Ahogy azt a cím is sugallja, szereplőink rengeteg váratlan eseménnyel fogják szembetalálni magukat. Kiderül néhány dolog, de persze ezek újabb kérdéseket vetnek fel! :)

Ez egy hosszabb fejezet, jó szórakozást!

7. Tervek - Liliom-chan [Kritika - 0] (2657 words)

Harry, Draco és David terveket szövögetnek, és vetnek el. Elhangzik pár érv, és ellenérv, Draco pedig rájön valamire, ami miatt mindenképp segíteni akar Harrynek. Ez egy hosszabb fejezet, jó szórakozást! :)

8. Kedves Harry! - Liliom-chan [Kritika - 0] (4667 words)

Nos, remélem, hogy elég árulkodó a címe! Bocsánat a sok késésért, de mos végre itt van! Remélem, elég izgalmas lett, és nekem eddig ez a kedvenc fejezetem, szóval jó szórakozást hozzá! :)

9. Itt és akkor - Liliom-chan [Kritika - 1] (5316 words)

Ahogy azt a cím is mutatja, itt vagyunk, de akkor és nem most :) Harry lehetőséget kapott, hogy megmentse a szüleit, és velük együtt még sok-sok életet! Vajon mit kezd ezzel a lehetőséggel? Jó szórakozást!

10. Újabb meglepetések, avagy mi a fene történt? - Liliom-chan [Kritika - 1] starstarstarstarstar (3081 words)

Nos, itt az újabb fejezet! Ebben aztán lesznek fordulatok, úgyhogy jobb lesz, ha felkészültök! Ugyan már figyelmeztettelek benneteket az ismertetőben, hogy jó néhány különös dolog fog történni, de most megteszem újra: sok-sok meglepő dolog jön, szóval csak hajrá! :) Jó szórakozást! :)

11. Újra együtt - Liliom-chan [Kritika - 1] starstarstarstarstar (2701 words)

Kicsit késett ez a fejezet, mert szegény csomora megbetegedett, de most már itt van! :) Hanna rengeteg új dologgal találja szemben magát az új részben, amik talán nem is olyan újak számára...? :) Megmagyarázunk pár dolgot, és persze még több kérdés is fel fog merülni! Jó szórakozást! :)

12. Hogy is volt? - Liliom-chan [Kritika - 1] starstarstarstarstar (2903 words)

Sziasztok! Sajnálom, sajnálom, sajnálom, sajnálom, sajnálom! Tudom, hogy szörnyen rég töltöttem fel a legutóbbi fejezetet de mentségemre legyen mondva, hogy én és a drága bétám is eléggé el voltunk havazva! De most újra itt vagyok, és megpróbállak kiengesztelni titeket a következő fejezetkkel! Nos, ebben a részben kicsit nyugisabbra vettem a dolgokat, hiszen szegény Hanna már így is elég sok izgalmat kapott egy szerre. Tisztázunk néhány dolgot, és Dumbledore ismét itt van!!! Jó szórakozást! :)

13. Emlékek örvényében - Liliom-chan [Kritika - 0] (4800 words)

Ahogy a címében is benne van, Hanna emlékeinek lehetünk majd tanúi. Ez egy kicsit hosszabb fejezet, és én nagyon szeretem, remélem nektek is tetszeni fog! :)

14. Sebhely nélkül - Liliom-chan [Kritika - 0] (3350 words)

Hanna visszakapta az emlékeit, és végre kezd visszazökkenni a rendes kerékvágásba. Jó szórakozást! :)

15. Nem minden az, aminek látszik! - Liliom-chan [Kritika - 0] (4117 words)

Ahogy a mondás tartja; nem minden az, aminek látszik! Hanna ezt a saját bőrén tapasztalja meg, mikor rájön néhány igen aggasztó, vagy épp érdekes dologra. Jó szórakozást!