[Kritika - 0] Nyomtató
Tartalom:

Huh! Régen jártam erre, és nemcsak erre. Az igazság az, hogy az AFS egy évvel ezelőtti leállása óta nem töltöttem fel a net-re egyetlen fejezetet sem, és jó ideig nem is írtam semmi újat, de most erőt veszek magamon, és miután néhány hónapja már írok, most a feltöltést is újra elkezdem. Remélem, a hosszú kihagyás ellenére is lesznek majd, akiknek szereznek pár kellemes percet a felkerülő fejezetek :)


A történetről:

    A közelgő ünnepek alkalmából új írással készültem! A történet egy rövid – tényleg csak pár fejezetes –, könnyed karácsonyi, s reményeim szerint szívmelengető szerelmes novella, melyet átsző az Ünnep varázslatos hangulata.

    Amire számítani lehet: múltba vesző remények, beteljesült álmok, befejezett keresések, találkozás, új célok, emlékek, vágyódás és egymásra találás, mosoly az arcokon, rég elfeledett ajándékok és persze újak, régi és újonnan tett ígéretek, fogadalmak, féltő ölelések, halvány érintések, gondoskodás, összetartozás, csatajelenet csak említés szintjén, valamint egy csipetnyi ármány és összeesküvés, és természetesen szerelem. És ki tudja, talán még a hó is leesik a végére… :)

 

„Tudod, karácsonykor az ember mindig hisz egy kissé a csodában, nemcsak te és én, hanem az egész világ, az emberiség, amint mondják, hiszen ezért van az ünnep, mert nem lehet a csoda nélkül élni.”

(Márai Sándor)

 


Korosztály: 18+
Kategória: Anime > Naruto Szereplők: Haruno Sakura, Hatake Kakashi, Senju Tsunade, Uchiha Sasuke, Uzumaki Naruto, Yamanaka Ino
Műfaj: Nincs
Kihívás:
Sorozat: Nincs
Fejezet: 1 Befejezett: Nem
Szavak száma: 4361 Megtekintve: 85
Beküldve: 2017.12.11 Frissítve: 2017.12.11
Megjegyzés a történethez:

    A történet E/3-ban, múlt időben íródott, kivéve azon részeket, melyek egy-egy szereplő szemszögéből olvashatóak, azok E/1, jelen idejűek. Remélem, ez nem zavar össze senkit.

    A fejezetek négy nap eseményeit – december 22-25 – dolgozzák fel. Jobbára Sasuke központú írás, és itt jegyezném meg, hogy a sztorinak semmi köze a Vigyázz rá nagyon! című alkotásomhoz, úgyhogy ne ebből tessék következtetni annak a folytatására.

    A korhatár csak később emelkedik 18-ra.

    Tayababa

1. Első gyertya - tayababa [Kritika - 0] (4361 words)


Naruto december 22-én este Karácsonyváró bulit szervez. Minden ezzel az éjszakával veszi kezdetét.