Kritika Ă­rĂłja: Shidenna
nita0126 - Az eltitkolt shinigami 2Korosztály: 16+ [Kritika - 1]
Tartalom:

Nos, annak idején megírtam az elsĹ‘ részét ennek a történetnek, melyet az Anime Fanfiction Style oldalra töltöttem fel, így sajnos teljes mértékben elveszett. Mindenesetre, igyekszem egy kis visszapillantást engedni, de ha esetleg pár dolog tisztázásra szorul, szívesen válaszolok a kérdésekre :)

Haruka Takagawa és barátnĹ‘je, Aname két, nem éppen átlagos, középiskolás lány. Harukát gyermekkora óta Urahara Kisuke neveli, így teljes mértékben ismeri a shinigamik világát, habár Ĺ‘ maga nincs halálisteni képességek birtokában. Mindketten teljesen más erĹ‘k felett rendelkeznek, melyeket még nem volt alkalmuk kifejleszteni, de mivel nyakukon a téli csata, rohamtempóban fel kell kutatniuk két társukat és valamennyire uralmuk alá vonni az erĹ‘iket. Ez talán még nem is lehetetlen feladat, de természetesen akad bĹ‘ven nehézség számukra... Hogy mi lesz mindennek a vége? Nem árulom el, tessék elolvasni :)


Kategória: Anime > Bleach Szereplők: Abarai Renji, Aizen Souske, Asano Keigo, Grimmjow Jeagerjaques, Hanakari Jinta, Hisagi Shuuhei, Hitsugaya Toushiro, Ichimaru Gin, Inoue Orihime, Kira Izuru, Kon, Kuchiki Rukia, Kurosaki Ichigo, Kurosaki Isshin, Kurosaki Karin, Kurosaki Yuzu, Matsumoto Rangiku, Ryuuken Ishida, Shihouin Yoruichi, Ulquiorra Schiffer, Urahara Kisuke, Uryuu Ishida
Műfaj: Nincs
Sorozat: Nincs
Fejezet: 1 Tartalomjegyzék
Befejezett: Nem Szavak száma: 941 Megtekintve: 54
Beküldve: 2018.09.01 Frissítve: 2018.09.01 [Jelentés írása]
Cím: Fejezet 1: Fejezet 1 Kritikus: Shidenna Aláírt

Nagyon jó lett. És remélem minél hamarabb folytatod.

Dátum: 2019.03.08