Történet írója: Nekoneko
Nekoneko - Véres szerelemKorosztály: 18+ starstarstarstarhalf-star [Kritika - 27]
Tartalom:

Sasuke egy rendkívül erős szervezet alapítója és vezetője. Neve:Dark Raven. Tagjai olyan erős emberek akik ellen még Konoha vezetője -Tsunade- sem tudja felvenni a versenyt, így azok szabadon tehetik azt amit csak akarnak. Egy nap egy küldetésről visszainduló csapat talál egy szőke fiút és magukkal viszik a főhadiszállásra. Hogy ki ez a fiú, hogy került oda ahol megtalálták, mi lesz vele a Dark Raven-nél? Ha elolvasod megtudod.


Kategória: Anime > Naruto Szereplők: Akamaru, Akimichi Choji, Haruno Sakura, Hatake Kakashi, Hyuuga Neji, Inuzuka Kiba, Jiraiya, Namikaze Minato, Nara Shikamaru, Orochimaru, Sai, Saját/más Szereplő, Senju Tsunade, Shizune, Subaku no Gaara, Uchiha Itachi, Uchiha Sasuke, Uzumaki Kushina, Uzumaki Naruto, Yamato
Műfaj: AU, BL, Fantasy, Romantikus
Sorozat: Nincs
Fejezet: 9 Tartalomjegyzék
Befejezett: Nem Szavak száma: 12257 Megtekintve: 8774
Beküldve: 2013.02.23 Frissítve: 2013.12.31 [Jelentés írása]
Nekoneko - Vampire AcademyKorosztály: 16+ starstarstarstarstar [Kritika - 2]
Tartalom:

Üdvözlök mindenkit egy olyan világban ahol a vámpírok létezése természetes sőt külön iskolájuk van ahol nem csak tanulnak hanem komoly kiképzéseket kapnak és olykor veszélyes küldetéseket kell véghezvinniük.  És még ebben az iskolában is van egy elit osztály ahova csak a legjobbak legjobbjai kerülhetnek be. Ez osztály kinek tagjait mindenki csodálja és felnéz rájuk. Ennek az osztálynak a tagjairól fog ez a történet szólni....


Kategória: Egyéb Kategória > Saját történetek Szereplők: Nincs
Műfaj: AU, Fantasy, Kaland, Sötét
Sorozat: Nincs
Fejezet: 1 Tartalomjegyzék
Befejezett: Nem Szavak száma: 660 Megtekintve: 197
Beküldve: 2013.12.30 Frissítve: 2013.12.30 [Jelentés írása]
Tartalom:

Mit tegyen az akinek az eddig alkotott világképe teljesen felborul? És amiről eddig azt hitte, hogy lehetetlen az most egyik csapásról a másikra teljesen normálisnak kéne lennie? Ott az a öreg néni a hihetetlen történeteivel, az őrült kapucnis nő, és az az irányíthatatlan erő. Lola, aki eddig élte a tinik átlagos életét, most nem nagyon tud mit kezdeni az új helyzetével, és ezen az sem segít, hogy az iskola egyik legmenőbb fiújába szerelmes.


Kategória: Egyéb Kategória > Saját történetek Szereplők: Saját/más Szereplő
Műfaj: Misztikus
Sorozat: Nincs
Fejezet: 9 Tartalomjegyzék
Befejezett: Nem Szavak száma: 9440 Megtekintve: 4209
Beküldve: 2013.03.06 Frissítve: 2013.06.07 [Jelentés írása]
Tartalom:

Zeroval valami furcsa történik amiben biztos, hogy Kaname keze van. Így hát elindul kérdőre vonni a tisztavérűt. Közben találkozik egy nem kívánt kellemetlen személyen. Hogy ki ez? Mi történt Zeroval? Mit fog csinálni Kaname? Ha elolvasod kiderül.


Kategória: Anime > Vampire Knight Szereplők: Akatsuki Kain, Hanabusa Aido, Kiryuu Zero, Kuran Kaname
Műfaj: BL, Shounen-ai
Sorozat: Nincs
Fejezet: 1 Tartalomjegyzék
Befejezett: Igen Szavak száma: 703 Megtekintve: 595
Beküldve: 2013.04.01 Frissítve: 2013.04.01 [Jelentés írása]